Сервиси за лаптоп

Замена на ДЦ конектори

Замена на ДЦ конектори

Доколку лаптопот не сака да се вклучи или прекинува напојувањето кога ке ...
Прочитај повеќе
Замена на флет кабли

Замена на флет кабли

Флет кабелот е плоснат кабел со многу тенки жици кои го спроведуваат ...
Прочитај повеќе
Замена на екрани

Замена на екрани

Замената на екранот на лаптопот не е голем проблем за сервисерот ако ...
Прочитај повеќе
Сервисирање на лаптопи

Сервисирање на лаптопи

НТБ Електроник дооел Битола е специлајизиран сервис за лаптопи од сите марки: Toshiba, ...
Прочитај повеќе