Laptop services

DC connectors replacement

DC connectors replacement

Доколку лаптопот не сака да се вклучи или прекинува напојувањето кога ке ...
Read more
Flat cable replacement

Flat cable replacement

Флет кабелот е плоснат кабел со многу тенки жици кои го спроведуваат ...
Read more
Screen replacement

Screen replacement

Замената на екранот на лаптопот не е голем проблем за сервисерот ако ...
Read more
Laptop servicing

Laptop servicing

НТБ Електроник дооел Битола е специлајизиран сервис за лаптопи од сите марки: ...
Read more