Сервис

Acepteur sintas haecat sed cupidatat non dui proident sunt culpa qui officia sed ipsum tempor eserunt.

Одржување

Acepteur sintas haecat sed cupidatat non dui proident sunt culpa qui officia sed ipsum tempor eserunt.

Продажба

Acepteur sintas haecat sed cupidatat non dui proident sunt culpa qui officia sed ipsum tempor eserunt.
КОИ СМЕ <br> НИЕ?

КОИ СМЕ
НИЕ?

НТБ Електроник дооел Битола е една од водечките македонски IT компании која што со своето постоење датира уште од 1994 година на Македонскиот пазар, обезбедувајки целосни решенија за интеграција и одржување во компаниите.

УСЛУГИ

Основните активности на НТБ Електроник од основањето до денес, се оформуваа и приспособуваа според барањата и потребите на корисниците, а се со цел да се создаде еден заокружен систем кој континуирано се надоградува. Во сервисот работат стручно опремени лица кои ќе ви помогнат да ги отстраните проблемите на вашите:
0

Години искуство

0 +

Задоволни клиенти

0 +

Успешно завршени сервиси

Do you need help ?

Our team of specialists will try to assist you, and find solution for your problem
Contact us