Сервис

Ние сме водечки тим во пронаоѓање на најдобри решенија за поправка и сервисирање на Вашите компјутери, лаптопи, монитори, печатачи... Ви обезбедуваме БЕСПЛАТНО искрен и пријателски совет за поправките кои Ви требаат. Вашиот компјутер ќе биде прегледан во најбрз можен рок и ќе бидете известени за потребното време на поправка

Одржување

Со редовно месечно одржување на компјутерската опрема се добива секогаш брз и сигурен систем заштитен од прегревање и губење на податоците како и од вируси. Нашето долгогодишно искуство во оваа област гарантира максимален квалитет на услугите и решение за секој настанат проблем.

Продажба

Вршиме продажба на сите видови компјутерска технологија, компјутерски компоненти, лаптопи, монитори, печатачи, компјутерска галантерија, мрежна опрема, безжична опрема, потрошни материјали, видео надзор.... Одберете си сами компоненти према Вашите потреби со помош на наши совети.
КОИ СМЕ <br> НИЕ?

КОИ СМЕ
НИЕ?

НТБ Електроник дооел Битола е една од водечките македонски IT компании која што со своето постоење датира уште од 1994 година на Македонскиот пазар, обезбедувајки целосни решенија за интеграција и одржување во компаниите.

УСЛУГИ

Основните активности на НТБ Електроник од основањето до денес, се оформуваа и приспособуваа според барањата и потребите на корисниците, а се со цел да се создаде еден заокружен систем кој континуирано се надоградува. Во сервисот работат стручно опремени лица кои ќе Ви помогнат да ги отстраните проблемите на Вашите:
0

Години искуство

0 +

Задоволни клиенти

0 +

Успешно завршени сервиси

Потребна Ви е помош ?

Нашиот тим од професионалци ќе се обиде да Ви помогне и да изнајде решение за Вашиот проблем.
Контакт